Main » 2014 » Februar » 26 » U martu otvor hotela "HAJDUČKE VODE"
11:04:49
U martu otvor hotela "HAJDUČKE VODE"
Ovo je prilika da 100 osoba dobije posao
Sportsko-rekreativni centar "Hajdučke vode" kod Teslića svečano će biti otvoren 1. marta, u prisustvu brojnih zvanica iz Bosne i Hercegovine, privrednika, sportista i političkih funkcionera, najavljeno je iz ovog centra, koji je, nakon renoviranja jednog dijela objekta, krajem prošle godine počeo raditi za goste.- Hotel "Hajdučke vode" iz 1985. doslovno je izgrađen potpunom rekonstrukcijom prethodnog hotelskog kompleksa, u koji je kompanija "Fagus" već u prvoj fazi adaptacije uložila više od milion maraka - rečeno je za "Dnevni avaz" u ovom SRC-u.Za rekonstrukciju je bilo angažirano nekoliko stotina radnika, uglavnom mještana, a hotel će u ovoj godini, po okončanju druge faze adaptacije, zaposliti još 100 ljudi. Objekt trenutno ima multifunkcionalni kongresni centar, dva restorana nacionalne i internacionalne kuhinje, lobi bar, fitnes i sauna centar, a idealan je za pripreme vrhunskih sportista.

Sportsko-rekreativni centar "Hajdučke vode" kod Teslića svečano će biti otvoren 1. marta, u prisustvu brojnih zvanica iz Bosne i Hercegovine, privrednika, sportista i političkih funkcionera, najavljeno je iz ovog centra, koji je, nakon renoviranja jednog dijela objekta, krajem prošle godine počeo raditi za goste.

- Hotel "Hajdučke vode" iz 1985. doslovno je izgrađen potpunom rekonstrukcijom prethodnog hotelskog kompleksa, u koji je kompanija "Fagus" već u prvoj fazi adaptacije uložila više od milion maraka - rečeno je za "Dnevni avaz" u ovom SRC-u.

Za rekonstrukciju je bilo angažirano nekoliko stotina radnika, uglavnom mještana, a hotel će u ovoj godini, po okončanju druge faze adaptacije, zaposliti još 100 ljudi.

Objekt trenutno ima multifunkcionalni kongresni centar, dva restorana nacionalne i internacionalne kuhinje, lobi bar, fitnes i sauna centar, a idealan je za pripreme vrhunskih sportista.

AVAZ
Views: 828 | Added by: Administrator2 | Rating: 4.0/1
Total comments: 0
avatar
Kontakt
Ime*:
E-mail*:
Poruka*:
Unesi kod*:






                           Oglas

                                                                                     
ADRESA
MASLOVARE BB
Republika Srpska
78223
Bosna i Hercegovina

Matičar:
ime
Tel.:+ 387 51 760 558
Mob.:+ 387 65 /// ///


portal-maslovare@live.com
Mapa