Main » Entries archive
1 2 3 4 »

MASLOVARE, 19. juna  - Organizacioni odbor turnira u uličnoj košarci „Maslovare Streetball 2015“ poziva sve ljubitelje igre pod obručevima da uzmu svoje učešće u ovom događaju i tako doprinesu razvoju sporta i nastavku tradicije.

Kako poručuju organizatori,  četvrti po redu turnir će se održati 27. i 28. juna (subota i nedjelja) sa početkom u 18:00 sati na školskom igralištu u Maslovarama.

Kao i svake godine obezbijeđene su vrijedne nagrade, a u prilog tome govori i podatak da je  za ovu svrhu predviđeno preko 1000 KM, ne računajući pehare, medalje i diplome za najbolje.

„Kotizacija za seniore iznosi 40 KM,  a za k ... Opširnije»

Views: 779 | Added by: Administrator2 | Date: 23.06.2015 | Komentari (0)

KOTOR-VAROŠ, 13. jula – Kandidat OO DNS Kotor-Varoš za poslanika u NSRS na izborima u oktobru biće Vojislav Kršić iz Maslovara, magistar nauka bezbjednosti i savjetnik ministra saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljka Čubrilovića, saopštila je Informativna služba DNS-a. U toku prethodnog rata, kao elitni oficir Vojske Republike Srpske i načelnik štaba Kotorvaroške brigade, Kršić dao je nemjerljiv doprinos odbrani Kotor-Varoša i Republike Srpske. Dobitnik je brojnih odlikovanja u odbrambeno-otadžbinskom ratu. Kandidaturu Vojislava Kršića podržali su svi mjesni odbori DNS-a na području opštine Kotor-Varoš, Odbor mladih i Aktiv žena OO DNS, a kandidaturu je jednoglasno usvojio OO DNS Kotor-Varoš. Kršićevu kandidaturu je jednoglasno prihvatio i Glavni odbor DNS-a, a potpisao predsjednik DNS-a Marko Pavić.

Views: 2848 | Added by: Administrator2 | Date: 17.07.2014 | Komentari (0)

Ekipa caffe "Dionis" iz Maslovara u kategoriji pionira osvojili su prvo mjestu na turniru u uličnoj košarci u Kotor Varošu. Kao i predhodne dvije godine ubjedljivim pobjedama nad svojim vršnjacima pokalazili su da Maslovare postaju pravo malo košarkaško mjesto. Ovi momci takođe igraju za KK "Mladost" Kotor Varoš gdje ubjedljivo odskaču od svojih drugova iz kluba.

Views: 1824 | Added by: Administrator2 | Date: 14.07.2014 | Komentari (0)

MASLOVARE - U organizaciji Lovačkog udruženja "Jelovka" i Auto-moto kluba "Borci - Borja" Maslovare u ovom kotorvaroškom mjestu održana je prva revijalna "džipijada", koja je okupila više od 30 učesnika u tri kategorije. Na prvoj džipijadi u Maslovarama učestvovali su takmičari iz Banjaluke, Čelinca, Prnjavora, Teslića, Doboja i Kotor Varoša. Nakon revijalne vožnje kroz šumu u dužini od 20 kilometara, gdje su vozači pokazali zavidno znanje, uslijedio je ispit spretnosti. Najbolje vrijeme u konkurenciji krosera imao je Željko Milaković iz Banjaluke, dok je njegov sugrađanin Siniša Vuković bio najbrži i najspretniji u konkurenciji 20 džipova. Vuković je rekao Srni da je organizacija "džipijade" bila na zavidnom nivou i da su nijanse odlučivale o pobjedniku u njegovoj konkurenciji. U kategoriji terenskih kamiona prvo mjesto j ... Opširnije»

Views: 707 | Added by: Administrator2 | Date: 30.06.2014 | Komentari (0)

MASLOVARE, 18. maja – Zahvaljujući velikom čovjeku i časnom svešteniku ocu Željku Popoviću, parohu maslovarskom i njegovim parohijanima, organizovana je akcija pomoći porodicama na području Doboja, koje su pretrpjele velike štete u poplavama. Odziv parohijana bio je izuzetno dobar, pa je još jednom pokazana humanost pravoslavnih vjernika na području Lausa, Bara, Maslovara, Rastana, Obodnika i Bodnjika. Još jednom u ime ‘’Glasa Kotor-Varoša’’ izražavamo najdublju zahvalnost ocu Željku za sve što čini za svoj narod, a Gospodu Bogu što je vjernicima maslovarskog kraja podario takvog sveštenika i čovjeka

GKV

Views: 993 | Added by: Administrator2 | Date: 18.05.2014 | Komentari (0)

Kontakt
Ime*:
E-mail*:
Poruka*:
Unesi kod*:


                           Oglas

                                                                                     
ADRESA
MASLOVARE BB
Republika Srpska
78223
Bosna i Hercegovina

Matičar:
ime
Tel.:+ 387 51 760 558
Mob.:+ 387 65 /// ///


portal-maslovare@live.com
Mapa